Gelencsér Timi a feszültségekről, konfliktusokról vallott

Gelencsér Tímea, Balogh Szimi
Vágólapra másolva!
Gelencsér Timi és Balogh Szimóna a Mokka vendége volt, elmesélték, mi zavarta őket leginkább az út során. 
Vágólapra másolva!

A pénteki adásban estek ki, második párosként, pedig a végéig el akartak jutni. "Mi mindent megtettünk. Lehet, hogy mindent megteszel, de a szerencse közbeszól" - utalt Gelencsér Timi arra, hogy egy rossz fuvar mindent elronthat.

Gelencsér Tímea, Balogh Szimi TV2

"Versenybe nem úgy megy az ember, hogy másodikként kiesik. Úgy mentünk ki, hogy több országot végigjárunk" - magyarázta. Szerinte az idő múlását a műsorban nem nagyon lehetett érzékelni. Nem volt órájuk, telefonjuk, de előfordult, hogy órákig álltak egy helyben, és nem vett fel senki őket.

Nem értette Győzike kifakadását. "Volt egy feszültség, konfliktus az első héten, nem éreztük jogosnak, hogy csalással vádoltak minket" - utalt arra az esetre, amikor Gáspár Győző hisztizett egyet, és a náluk gyorsabb páros miatt csalást kiáltott. A kiesést visszanézni sem volt jó, mondta Gelencsér Timi, de azt jó volt látni, hogy soha nem adták fel a küzdelmet.

Gelencsér Tímea TV2

Szimi szerint a sportoló-exatlonos barátnője diktálta a tempót, de ő büszke arra, hogy bírta: "Nagyon szívesen végigmennék ismét egy ilyenen" - tette hozzá. Itt a videó a kiesett párossal: