Ördög Nóra: Kíváncsian várom, hogy lesz-e olyan pillanat, amikor nem tudom visszafogni magam

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars zsűrije idén szigorúbbnak tűnhet a megszokottnál, ugyanis még nem adtak maximális pontszámot senkinek, egyik páros sem kapott még senkitől 10 pontot a produkcióra. Ördög Nóra az Origónak mesélt arról, hogy az idei szériában mi a zsűri stratégiája, és hogy ő mikor fogja először felemelni a 10-es pontszámot jelző táblát. Elárulta azt is, hogy melyik páros kiesése érintette meg, és hogy foglalkozik-e még a döntése miatt, kommentben kapott kritikákkal.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars jelenlegi szériájában még egyik páros sem érdemelte ki a 10 pontot a zsűritől. Mi ennek az oka?

Azt gondolom, hogy nem lett szigorúbb a zsűri, csak alacsonyabbról indítottuk a pontok kiosztását. Szerintem ez egy eléggé logikus gondolat, tekintettel arra, hogy elképesztő, milyen fejlődésen mennek keresztül ezek a párosok. Nem szerencsés, hogyha az ember rögtön az elején beszorítja magát három vagy négy számjegy közé, és nem tudja jelezni a versenyzők felé a fejlődést.

A táncosoknak sem volt igazából motiváló, mert hogyha egyszer már megkapták a tízest, vagy már megkapták a 40 pontot, akkor utána esetleg csalódásként élték meg, ha visszaestek. Most nagyobb teret adunk magunknak is, hogy jobban motiválhassuk a táncosokat. Szigorúbbak nem lettünk, még így sem mentünk le soha 5 pont alá senkinél, és fontos hozzátenni azt is, hogy nem arról van szó, hogy ebben az évadban gyengébbek lennének a produkciók, mint korábban.

Forrás: TV2

Mi az, amit szívesen látnának a színpadon? Mivel lehet kiérdemelni az első 10 pontos értékelést?

Nagyon-nagyon sok jó produkciót láttunk eddig is, és most így utólag azt gondolom, hogy lehet, volt már olyan produkció, amire adhattunk volna maximális pontszámot. De még sok hét van előttünk.

Külön-külön ez a kettő már megvolt: volt olyan tánc, ami fergeteges volt, és olyan is, amitől könnyekben törtünk ki. Az esély az első maximális pontszámra több párosnál is megvan, úgyhogy én is kifejezetten izgulok, hogy valaki megkapja-e ezúttal szombat este. Azért is jó, hogy belehajtottunk magunkat ebbe a helyzetbe, mert én is izgatott vagyok, és

Forrás: TV2

Mi a helyzet, ha a skála alsó részét nézzük? 5 pont alatti produkció is szóba jöhet a zsűrinél?

Nem, erre nem látok esélyt, ugyanis nincs olyan a csapatban, aki ne tenne bele ebbe rengeteg energiát, munkát, időt. Ha 2-3 pontot kellene adni, az azt jelentené, hogy valaki nem veszi ezt komolyan. Ilyen biztosan nem lesz, főleg, hogy már ennyire szűkült a mezőny.

Volt olyan páros, akinek a kiesése váratlanul érintette, és nehezen búcsúzott tőlük?

Rubint Réka és Andrei Mangra kiesése minket is nagyon-nagyon meglepett. Réka szerintem elképesztően igyekezett, mindent beleadott. Bennük rengeteg tartalék volt, és kíváncsi lettem volna, hogy milyen produkciókat hoznak össze együtt.

Persze a vélemények különbözhetnek, előfordul, hogy a nézők nem értenek együtt a zsűri értékelésével. Mivel a show a nézőknek szól, fontos, hogy azok a párosok táncoljanak, akikre kíváncsiak, akiknek drukkolnak. Azért is nagyon jó ez a rendszer, mert mi megfogalmazunk egy szakmai kritikát, amiből körvonalazódik nagyjából a sorrend, de a végső döntés a nézők kezében van.

Hogyan tud objektív maradni, és mit szól a kommentekhez, melyek a döntéseit kritizálják? Lapozzon, az interjú a második oldalon folytatódik!