Az RTL Klub sztárja lehet a drogbotrányba keveredett férfi

férfi sötétben sziluett
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, újabb botrányos kábítószerügy gyanúsítottjára csapott le a rendőrség, akit nem csak fogyasztás, hanem kereskedelem gyanújával tartóztathattak le. Még a drogbotrányba keveredett énekesnő és Herczeg Zoltán baloldali aktivista, öltöztető esetét sem emésztette meg a nyilvánosság, máris újabb celeb lepleződött le.
Vágólapra másolva!

Újabb információkra derült fény arról a drogbotrányba keveredett valóságshow-szereplőről, akinek soproni lakásán történt a rajtaütés drogbirtoklás vádja miatt. Az értesülések szerint november 7-én szálltak ki a hatóságok az ismert férfihez, aki minden bizonnyal az RTL Klub sztárja lehet - írja a Bors.

A lap értesülései szerint nem a rendőrség, hanem a Terrorelhárítási Központ (TEK) szállt ki a férfi lakására, mivel kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják. További részleteket a rendőrség nem árult el a gyanúsított személyiségi jogainak védelme miatt, azonban többen is úgy vélik, hogy az RTL Klub valóságshow-jának, a Való Világnak az egyik játékosról lehet szó.