A szakítás is felmerült Gáspár Evelinékben

Varga Attila és Gáspár Evelin a Párharc promóképén
Vágólapra másolva!
Ma este kiderül, hogy melyik páros viheti haza a Párharc fődíját és egyben a dicsőséget a műsor győzteseként. A döntő kapujában kieső Gáspár Evelin a Mokka vendégeként beszélt a műsorról és a kiesés utáni érzéseiről.
Vágólapra másolva!

Gáspár Evelin egyedül vendégeskedett a Mokka műsorában, mivel párja, Varga Attilát egyéb kötelezettségei elszólították. A 28 éves Gáspár Evelin elmondta, hogy mindketten büszkék a teljesítményükre annak ellenére, hogy alulértékelték őket a műsorban, mivel később kerültek be, mint a többi páros.

Párja első nyilvános szereplése volt, de nagyon élvezte és igyekezett kizárni a negatív kritikákat. Egyikük sem bánta meg, hogy elvállalták a játékot, mert nagy élményt nyújtott számukra és meg is erősítette kapcsolatukat, habár felmérték a kezdetekkor, hogy ennek nagy a rizikója.

Gáspár Evelin elmondta, hogy annak tudatában vállalták a játkot, hogy akár szakítás is lehet a vége. Úgy gondolták, hogy ez vagy megerősíti őket, vagy szétválasztja, hiszen az utóbbi időkben több hasonló esetet tapasztalt ilyen jellegű műsorokban szereplő pároknál, akiknek kapcsolata csúnya véget ért a játék után.