Ő lehet Brad Pitt új barátnője - fotó

hírnév
Brad Pitt - Sokak kedvencének sem idegen a depresszió, ugyanis a kilencvenes években része volt a betegségben. Elmondása szerint levertsége komoly marihuána-függőséget eredményezett. A színész végül ráeszmélt, hogy a szokásai nem fenntarthatóak, és segítséget kért.
Vágólapra másolva!
Új nő oldalán látták Brad Pittet, természetesen máris megindult róluk a találgatás.
Vágólapra másolva!

Brad Pittet Bono koncertjén szúrták ki egy nővel a backstage-ben, ahol Cindy Crawforddal és a férjével, Rande Gerberrel találkoztak, mintha dupla randi lett volna.

Brad Pitt Fotó / Getty Images

Pittet nemrég még Emily Ratajkowskival hozták össze (akiről azóta kiderült, hogy Pete Davidsonnal van együtt), azt pedig most sem lehet tudni, hogy pontosan milyen kapcsolatban állnak a nővel – mindenesetre a jóval fiatalabb Ines de Ramonról van szó, aki idén áprilisig a Vámpírnaplók sztárjának, Paul Wesley-nek volt a felesége:

Paul Wesley és Ines de Ramon 2019-ben Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Ines de Ramonnak egyébként más köze nincs a filmiparhoz, a sztárvilághoz: egy ékszermárkával dolgozott, majd fitnesszel és táplálkozástudománnyal foglalkozó életmódtanácsadó lett belőle. Az Instagram-fiókja privát, a Facebookon ez a profilképe:

Forrás: Facebook/Ines de Ramon