Mimi A Nagy Őben Árpa Attila szívéért versenyez a többi lánnyal, de bárki is lesz végül a színésznél a befutó, Mimi elárult egy nagy titkot. Az ő szívéért is meg kell harcolnia majd annak a férfinak, aki őt akarja. 

Miminek nagyon fontos a családja, és kevesen tudják azt, hogy van egy Down-szindrómás öccse. Aki őt nem fogadja el, annak esélye sincs Miminél - írja a Blikk

Nagyon összetartó család vagyunk, gyerekkoromban is sok helyre elkísértek a szüleim, hoztak-vittek a suliba és az edzésekre is, minden meccsemen kint voltak, egyedül nem igazán közlekedtem. A tesómmal nagyon jó a kapcsolatom, kiskorunkban sokat játszottunk együtt, rengeteget tanítgattam őt már piciként is. Nekem természetes volt vele felnőni, soha nem fogyatékkal élőként tekintettem rá. Sok közös programot csináltunk együtt, úgy gondolom, ennek köszönhető, hogy ennyire értelmes, mert sokat foglalkoztunk vele" - mesélte családjáról A Nagy Ő versenyzője. 

Mimi és Down-szindrómás testvéreForrás: Blikk

"Az exeim közül mindenki ismerte a tesómat, aki mindegyikkel jól kijött. Szerették őt, mert jó fej, van humorérzéke, mindenről megvan a kis véleménye, és mindezek mellett, egy igazi kis szeretetbomba! Csak jóindulat van benne. Imádjuk egymást!" - mondta testvérével való kapcsolatáról Mimi.