A kép korábbi, de most mutatta meg a pornósztár: úgy tűnik, elfelejtett bugyit venni. 

Staller Ilona még a hetvenes évek elején névházasság révén Olaszországba költözött, és állampolgárságot szerzett. Megismerkedett Riccardo Schicchi pornófilmrendezővel, akitől később filmszerepeket is kapott. 1973 elején a Radio Luna nevű adón beszélgetőműsort kapott, pornósztár lett, Michelle Wild előtt ő volt a legismertebb magyar pornós.

Úgy tűnik azonban, nehezen viseli, hogy már 71 éves, mert Instagram-oldala tele van szétretusált vagy filterekkel alaposan átdolgozott képekkel, amelyek inkább ijesztőek, mint vonzóak. Újabb posztjában most egy korábbi képet mutatott.

„Éljen a szexuális energia! - hirdeti a legismertebb olasz pornósztár, aki a mostani parlamenti választásokon a radikális párt színeiben bejutott a római képviselőházba. A szőke művésznő - akiből most honanya lett - a szakmában Cicciolinaként tett szert hírnévre. Ez nagyjából annyit jelent, hogy Husika. A tényékhez tartozik azonban, hogy korántsem dundi, és 37 esztendővel ezelőtt Budapesten még Staller Ilona néven anyakönyvezték" – ez volt az első hír, ami a magyar sajtóban megjelent Staller Ilonáról, az Esti Hírlap hozta le 1987. június 17-én. Rövidre rá több hazai napi- és hetilap foglakozott vele, az Élet és Irodalomba és a Ludas Matyiba is bekerült.

Cicciolina indulásáról, a pornós karrierről itt olvashat hosszabban.