Kollányi Zsuzsi próbált békülni Majkával, de újra összevesztek

Zsuzsa
Kollányi Zsuzsi énekesnő
Vágólapra másolva!
Majka volt háttérénekesnője, Kollányi Zsuzsi megszólalt azzal kapcsolatban, hogy milyen viszonyban váltak el Majkától útjai. 
Vágólapra másolva!

Kollányi Zsuzsi, Curtis és Majka 2016-ban még álomcsapat voltak, ám azóta sem Curtis, sem Kollányi nincs már Majka zenekarában. Kollányi Zuzsi helyére 2018-ban Nika került, aki ma már oszlopos tagja a csapatnak. Kollányi Zsuzsi és Majka nem váltak el jó viszonyban, de ez azóta már rendeződött. Kollányi Zsuzsi az anyaság miatt nem tudott többé Majkáékkal fellépni, de egy ideje már visszatért a showbusinessbe, igaz egy másik zenekarral. Kollányi még nyáron kijelentette, hogy ha úgy adódna, szívesen visszamenne Majkáék zenekarába, már csak a szépre emlékszik - írta a Blikk.

Majka is reagált a dologra, és azt üzente köszöni szépen, de ők tökéletesen elégedettek az új énekesnővel, nem tartanak igényt Kollányi Zsuzsi munkájára. A félreértés kapcsán jelentette ki az énekesnő, Osváth Zsolt műsorában, hogy mi is történt pontosan.

Én tényleg úgy érzem, hogy nagyon meghatározó időszaka volt mindannyiunk életében a közös munkánk, és lehet, hogy elgondolkodnék rajta. Ebből két-három napon belül jött az, hogy 'Kollányi Zsuzsi visszasírja Majkát'" - mondta Kollányi Zsuzsi a műsorvezetőnek. Majkával azóta sem beszélt - írja a Blikk.