Újabb dolgok derültek ki Bereczki Zoltán súlyos betegségéről

Bereczki Zoltán
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Bereczki Zoltán már több mint egy hete súlyos gégegyulladással küzd. Az Origónak ő és menedzsere is mesélt az állapotáról, erről itt olvashat, most pedig a közönségnek üzent.
Vágólapra másolva!

Az énekes először a Mokkában beszélt arról, hogy beteg lett, és akkor már pár fellépést lemondott emiatt. Majd orvosa tanácsára később a teljes karácsonyi turnéját kellett lemondani, ugyanis egyáltalán nem javult az állapota.

Forrás: TV2

"Különböző hírforrásokból már sokan értesülhettetek róla, hogy az utóbbi hetekben sajnos, sok konceret le kellett mondanom betegség miatt! Először is szeretném megköszönni a rengeteg kedves üzenetet!

Ilyenkor mindig nehéz - nektek kellemetlen, hogy egy koncertet, amit mindannyian vártunk, majd később tudjuk csak megtartani! Épp ezért nekem is nehéz, mert “félgyógyultan” is rohannék vissza, hogy ne történjen ilyesmi!

Ez most az első számú “gyógyszer”, amit be kell tartanom, ha énekelni szeretnék! Márpedig szeretnék! Ez az életem! A türelmeteket és a megértéseteket kérem! Minden orvosi utasítást szigorúan betartok (jaj, de nehéz) és mindent elkövetek, hogy mielőbb újra együtt legyen a banda! Ti és mi! Addig meg ott vannak a dalaim…" - üzente.