Berki Krisztián szelleme kísérti Berki Mazsit? - fotó

Berki Krisztián, Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi jelenleg Zanzibáron tartózkodik gazdag barátja és kislánya társaságában, ahonnan több fotót is mutatott már a követőinek. A legutóbbi képén azonban sokan különös dologra lettek figyelmesek, többen Berki Krisztián szellemét vélték felfedezni az özvegy mellett.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi még mindig luxusnyaralásán múlatja az időt, ahonnan néha bejelentkezik közösségi oldalán egy-egy fotóval. Legutóbb a drága szállodai szobájából jelentkezett és a tükör előtt guggolva fotózta magát. A képet elnézve sokan megdöbbentek, ugyanis különös jelenséget véltek felfedezni a luxusözvegy mellett.

Bár Berki Mazsi még nem reagált azokra az észrevételekre, miszerint néhai férje, Berki Krisztián szelleme jelent meg mellette, de egyre többen látni vélik a furcsa alakot a fotón.

"Bocsi, tudom, hogy itt a cipő a lényeg, de csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy melletted áll valaki... Nézzétek meg a képet!" - írta Berki Mazsi egyik követője.

"Én is látom, még a feje is ott van, elsőre nekem is ez jött le" - fogalmazott egy másik kommentelő.

- állította egy másik követő.

Több követő véleménye szerint egyáltalán nincs szó szellemekről, egyszerűen csak koszos a tükör és Berki Mazsi nem törölte le, mielőtt a fotót készítette.