Elképesztő, mit hiányol a leginkább Horváth Éva

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Horváth Éva és családja egy évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy elhagyják az országot és életvitelszerűen Balin tartózkodnak. Még konkrétumot azóta sem árultak el, de nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben is ott terveznek és már csak látogatóba jönnek haza Magyarországra. Horváth számára ez igen nehéz, annak ellenére is, hogy imádja Indonéziát, most elárulta, mit hiányol ott a leginkább.
Vágólapra másolva!

Horváth Éva jelenleg még Magyarországon tartózkodik, de hamarosan visszatérnek férjével és gyerekeivel, ugyanis Kristóf számára kezdődik az iskola, az egykori szépségkirálynő pedig jógaoktatóként tervez karriert, már hamarosan saját órákat is tarthat.

Bár nagyon szereti a mediterrán környezetet és az ottani életüket, mégis sokszor hovágya van, elsősorban barátai és rokonai miatt. A kapcsolatain kívül leginkább a hazai ízek hiányát viseli nehezen, kedvenc magyar étele a kolbász, amit külön is megnevezett, hogy nagyon hiányzik neki.

- idézi a Blikk Horváth Évát, aki bár vigyáz alakjára, de imád jókat enni, főleg a magyaros ételeket.

Horváth azt is elárulta, hogy legközelebb nyáron térnek haza látogatóba, de ő azt sem tartja kizártnak, hogy végleg hazaköltöznek valamikor.