Itt van Curtis legújabb drogbotránya

Curtis, rapper, Széki Attila
Vágólapra másolva!
Curtis sohasem titkolta, hogy korábban súlyos drogproblémákkal küszködött és elvonóra is mennie kellett, hogy ne tegye tönkre teljesen az életét. Majkával legutóbbi szakításukkor is felmerült, hogy Curtis újra függő lett és társa nem bírta tovább nézni a dolgot. Curtis azóta is indulatosan tagadja ezeket a vádakat, azt állítja nem élt semmilyen tudatmódosító szerrel, most mégis meglepő felvételt került elő róla.
Vágólapra másolva!

Curtis szólókarrierjét építi teljes erőbedobással, így nem meglepő, hogy már a második önálló videoklipjével jelentkezik, mely a tőle megszokott stílusban készült el. Valóban úgy tűnik, hogy jól érzi magát mióta Majkával elváltak az újtaik, de talán nem volt szerencsés a legutóbbi húzása.

Curtis legújabb klipjében a drogfogyasztást imitálja, annak ellenére, hogy ez számára egy elég érzékeny téma. A Jimy J. Hollywood által rendezett klipben meglepőek azok a jelenetek, melyeken Curtist fehér porral az arcán láthatjuk, mely olyan hatást akar kelteni, mintha drogozott volna, miközben csak porcukorról van szó. A rapper ennek ellenére is nagyon büszke az alkotásra, melynek címe Topon vagyok.