Magyar sztárok, akik sokáig szeretővel csalták a párjukat

Címlapi,
Vágólapra másolva!
Solti Ádám tavaly vallotta be, hogy van egy házasságon kívül született gyereke a szeretőjétől, akivel hosszú évekig, folyamatosan csalta a feleségét. Nem ő az egyetlen, aki egyszerre két kapcsolatot tartott fenn: korábban Meggyes Dávid hagyta el Horváth Grétát egy táncosnő miatt, akivel a házassága alatt is találkozgatott, és Szegedi Fecsó sem mondott nemet a hosszabb-rövidebb kalandoknak a felesége mellett. Zámbó Jimmy szeretője állítólag egy ismert magyar színésznő volt, a Sugarloafból ismert Tóth Szabi pedig a pletykák szerint Muri Enikő miatt vált el.
Vágólapra másolva!

Solti Ádám

Minden bizonnyal az egyik legnagyobb botrányt Solti Ádám okozta tavaly azzal, hogy bevallotta, éveken keresztül csalta a feleségét. Míg Solti Bernivel azt mutatták, hogy nagyon boldogok és családot szeretnének alapítani, titokban összejárt egy nővel, akit teherbe is ejtett, ráadásul ez a kapcsolata már a házassága előtt is megvolt.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban a feleségemmel, és én a leggyávább, legrosszabb dolgot választottam, félreléptem.

A sokk akkor ért, amikor 2020-ban közölte, teherbe esett tőlem és megtartja a gyereket. Nem akartam elhinni. Először könyörögtem neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket, de ez mindig a nő döntése. (...) Mindezt úgy, hogy a feleségemmel évek óta küzdünk egy babáért, ennek nem így kellett volna történnie" - magyarázta akkor.

A kétéves kisfiút, aki semmiről nem tehet, a színész azóta sem látogatja, helyette édesapja, Solti Ferenc gondoskodik róla. Megcsalt és megalázott felesége továbbra is kitart a színész mellett, együtt hagyták el Magyarországot, a botrány óta csak ritkán járnak haza.

Zámbó Jimmy

Zámbó Krisztián a napokban egy internetes műsorban mesélt arról, hogy Zámbó Jimmy egyik szeretője Gregor Bernadett, Jászai Mari-díjas színésznő volt.

- mesélte Zámbó Krisztián.

Legutóbb Delhusa Gjon sztorijában merült fel egy Bernadett nevű nő (hogy miatta is kért tőle kölcsön Jimmy), ennek kapcsán Gregor Bernadett azonban ismét nem akart nyilatkozni: azt mondta, hogy aki kíváncsi rá, az nézze meg a színházban.

Meggyes Dávid

Meggyes Dávid tavaly váratlanul hagyta el a feleségét, aki nem sokkal korábban még boldogan mesélt arról, hogy lassan minden a helyére kerül közös otthonukban, és kisbabát is szeretnének. Meggyes Dávid nem kertelt és a nyilvánosság előtt is vállalta a hűtlenségét.

Forrás: Meggyes Dávid/Instagram

Voltak a kapcsolatunkban boldog és persze nehéz időszakok is, de Grétát tisztelem annyira, hogy odaálltam elé és elmondtam neki, amikor ki akartam lépni ebből" - mondta, majd nem sokkal később már nyilvánosan Stana Alexandra mellett mutatkozott. A házassága alatt mélyült el a viszonyuk és azóta is egy párt alkotnak.

Katona Gitta

2020-ban derült ki, hogy Katona Gitta szépségkirálynő, gasztroblogger és Futács Márkó focista útjai elválnak - erről a modell az Instagramon számolt be részletesen. Mint bejegyzéséből kiderül, párja megcsalta, ő pedig képtelen volt neki megbocsátani.

Forrás: Katona Gitta/Instagram

"Hol is kezdjem... Külön folytatjuk... Mindig tudtam, hogy aki keres, az talál... Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden... Vagyis, azt hittem...

Nincsen bennem düh, sem harag, hangos szavak sem voltak. Csalódottság és fájdalom van, mert valamit megpróbáltunk, és viszonylag gyorsan kudarcot vallottunk. Nem bánok semmit, mert nekem ez egy csodálatos és tökéletes 9 év volt. Az én lelkiismeretem tiszta" - írta akkor.

Lapozzon, a cikk a második oldalon folytatódik!