Már csak három slágernek jut hely a Csináljuk a fesztivált! döntőjében

Csináljuk a fesztivált!
Vágólapra másolva!
A harmadik középdöntővel folytatódik a Duna népszerű showműsora. Szombat este utoljára kap lehetőséget 10 sztárelőadó arra, hogy versenydalát bejuttassa a fináléba, ahol a zsűri és a közönség szavazatai alapján megválasztják az évszázad slágerét.
Vágólapra másolva!

A Csináljuk a fesztivált! második évadának harmadik, egyben utolsó középdöntőjében, január 28-án ismét különböző korszakok ikonikus dalait viszik színpadra a show továbbjutott sztárelőadói. Az időtálló szerzemények közül most is mindössze három juthat tovább a műsor február 4-i döntőjébe.

A show színpadán ezúttal a Húzzad csak kivilágos virradatig száll versenybe Dancs Annamária és Kocsis Dénes duettjével, valamint a Különös szilveszter Muri Enikő és Veres Mónika előadásában. Megmérettetik a középdöntőben is a Szól a rádió Bereczki Zoltánnal, és a Micsoda buli Vastag Csabával. A mezőnyben szerepel még a Gyere őrült, Freddie produkciójaként, valamint két kuplé, a Stux, maga vérbeli párizsi lett Csorba Lócival, továbbá a Jaj, cica Hommonay Zsolttal. Az évszázad slágere címre pályázik az Álmodj, királylány Pesák Ádám előadásában, a Kicsi, gyere velem... Gubik Petrával, illetve a Tölcsért csinálok a kezemből Kovácsovics Fruzsinával.

Forrás: MTVA

A zenés produkciókat ezúttal is a zsűri nosztalgikus történetei kísérik majd: Balázs Klári felidézi, amikor tanúja volt annak, hogy Máté Péter egy üveg pezsgőben fogadott Cserháti Zsuzsával. Kíváncsi volt, az énekesnő el meri-e énekelni a dalát úgy egy koncerten, hogy a különös szilveszter helyett Matuska Szilvesztert mond a szövegben. Balázs Andi pedig annak történetét mondja majd el, amikor Csala Zsuzsa sietett a segítségére – takarítónak öltözve –, mert túl sok embert hívott meg egy házibuliba.

A középdöntős fordulók nyertesei február 4-én, a fináléban mutathatják be a produkciókat utoljára, amikor kihirdetik az évszázad slágerét.