Megszólalt a TV2 műsorának csalással vádolt győztese

Vomberg Frigyes és Pereszlényi Alexandra, Séfek séfe
Vágólapra másolva!
Egy friss interjúban a rengeteg negatív kommentre is reagált a Séfek séfe legutóbbi győztese, Pereszlényi Alexandra.
Vágólapra másolva!

Pereszlényi Alexandra sok kritikát kapott, miután első nőként megnyerte a Séfek séfét, olyanok is akadtak, akik egyenesen csalással vádolták. A győztes most a Blikknek nyilatkozott, elmondta, mi történt vele a műsor óta, és a negatív kommentekre is reagált.

Vomberg Frigyes és nyertes tanítványa, Pereszlényi Alexandra a Séfek séfében Forrás: TV2

"Most már nem olvasok kommenteket. Mikor lement a műsor, akkor 2-3 napig folyamatosan figyeltem, hogy mit írnak rólam. Az a baj, hogy nem ismernek az emberek. Úgy alkotnak véleményt az emberek hogy nem néztek utánam a neten, nem nézték meg a weboldalam vagy a social media felületem, hogyan és mit tettem le eddig az asztalra. Versenyeket nyertem, keményen megdolgoztam azért, aki vagyok. Diétás szakács képesítést szereztem és mestervizsgát tettem le. Nem lettem pozitív emberként beállítva, ezáltal sokan nem is engem vártak győztesnek.

Nekem soha nem jutna eszembe úgy véleményt alkotni valakiről olyan stílusban, mint ahogy velem tették sokan, hogy egy percet nem beszéltem vele, nem váltottunk egy szót vagy nem találkoztam az illetővel. Sokáig én is magamba fordultam, de a párom mindvégig mellettem állt és támogatott, ő hozott ki a gödörből" – mesélte.