Nyaraláson mentette meg férje életét Hevesi Kriszta - videó

Hevesi Tamás, Hevesi Kriszta
Vágólapra másolva!
Hátborzongató dolog történt Hevesi Krisztával és férjével, Hevesi Tamással Thaiföldi nyaralásukon, melyről a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában meséltek. Az énekes komoly veszélyben volt, szerencséjére felesége gyorsan reagált, így megmentette férje életét.
Vágólapra másolva!

Hevesi Kriszta és Tamás visszajáró turisták Thaiföldön, ha tehetik minden évben oda utaznak, annak ellenére, hogy a gyönyörű trópusi környezet egyáltalán nem veszélytelen. Idén sem úszták meg izgalmak nélkül, de szerencsésen megúszták a történteket.

A házaspár épp a tengerparton napozott, amikor Hevesi Kriszta észrevette, hogy férje felé közelít egy hatalmas kígyó. A zenész olvasott, így nem vette észre a veszélyt, mire felesége felkiáltott, hogy ne mozduljon.

Bár Hevesi Tamás nem fogadta meg felesége tanácsát és felugrott a helyéről, mikor észlelte a kígyót, így sikerült elugrania előle és az nem marta meg. Ennek ellenére is imádják a kis szigetet, ahová visszatérők, mert bár meggyűlik a bajuk az ottani veszélyes állatokkal, de kárpótolja őket a látvány és az élmények.