Ritkán hallani annyi butaságot, mint az RTL Klub híradósától

Erős Antónia
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub (a hajnali, egyébként bukott műsorba száműzött) híradósa, Szabados Ágnes a harmincas korosztályról mondta el – szerinte eredeti – véleményét. A butaságtól a rémisztő közhelyekig bölcselkedett. Érdemes idézni. Szórakoztató.
Vágólapra másolva!

De nézzük a filozofikus és rendkívül eredeti gondolatokat:

"Úgy látom, iszonyú önbizalomhiánnyal küzd mindenki. Biztos, hogy ez a közösségi médiából, és a közhangulatból is jön. Ez az egész azért nagyon paradox, mert a mi generációnknál már divat önismerettel foglalkozni, de amint elég mélyre ás az ember, csontvázak esnek ki a szekrényből, ami bizony fájdalommal jár. A legjobb dolog megismerni és fejleszteni saját magunkat. Eszembe jut Kepes András könyvének a címe, A boldog hülye és az okos depressziós, és tényleg lehet ennek az önreflexiónak hátulütője is, ettől függetlenül én azt mondom, a legjobb dolog megismerni és fejleszteni saját magunkat" – magyarázta a Blikknek.

Szabados Ágnes kollégái Forrás: Erős Antónia/Instagram

Az RTL Klub dolgozója egyébként azzal haknizik a médiumokban, hogy van egy könyvesboltja. De hogy mit gondolhat irodalmon, irodalmi értékeken, a fenti sorokból kiderül. Nem Jókait vagy Örkényt, nem Németh Lászlót vagy Móriczot, nem Kertész Imrét, Mikszáthot idézi, hanem egy volt tévériportert. Bár itt meg is dicsérhetjük: idézhetett volna Lakatos Márk öltöztetőtől is.