Lebukott G.w.M: csúnyán hazudozott

G.w.M
Vágólapra másolva!
Továbbra sem csillapodnak a kedélyek Kulcsár Edina párja és Szabyest körül, aki már Gáspár Lacival is nyilvános szóváltásba keveredett az ügy kapcsán. A közösségi médiában kirobbant botrány során egyre inkább elfajulnak a dolgok az előadók között. Bár G.w.M Szabyestet akarta kellemetlen helyzetbe hozni, mégis magát sikerült nevetség tárgyává tenni, hiszen olyan dologról hazudott, amit bárki könnyedén leellenőrizhet.
Vágólapra másolva!

Szabó Szabolcs, azaz Szabyest robbantotta ki a botrányt egy héttel ezelőtt, amikor a Zenebutik műsorában kíméletlen kritikát fogalmazott meg a mostani közízlésről és G.w.M munkásságáról.

A tartalom már nem számít, nem a tartalom számít, hanem a mennyiség" - kezdte akkor a nagy botrányt kavart mondandójában a fiatal zenész. Azóta egyre elmérgesedni látszik a helyzet, most G.w.M odáig merészkedett, hogy nevetséges hazugsággal próbálta megalázni Szabyestet.

Ha megvan a 20%, akkor szívesen leülök vele a szakmáról beszélgetni - fogalmazott közösségi oldalán G.w.M, aki eddigi teljesítményével dicsekedett és egyben alázta meg zenész kollégáját, aki nem hagyta annyiban a dolgot.

Nem néztem korábban utána, mert gondoltam, hogy ha akkorát mond, van alapja, csak nem tolja ennyire retardba a kamudumát a saját követői előtt, de hát... Visszakeresve 2013-ig sem szerepelt a listákban, tehát nincs se arany, se platina. Hazudni a sikert, játszani a kiváltságos rapsztár szerepét, de a koktélcseresznye szót nem ismerni, ez a szint. Számla nélkül a Józsefvárosin eladottak nem számítanak, akkor jómagam is már gyémántlemezes lennék" - vágott vissza Szabyest, aki saját maga ellenőrizte le a mindenki által elérhető adatbázisban G.w.M. állításait.

A fiatal zenész elmondta, hogy nem gondolta, ekkora botrányt okoz a véleményével, de rengeteg pozitív visszajelzést kapott azóta olyanoktól, akik egyetértenek vele.

A szakmából sokan írták nekem, hogy k*rva jó, hogy ezeket elmondtam és leírtam, mert ők is így gondolják, de nem merték megfogalmazni, mert nem akartak elesni egy esetleges közös munkától velük" - mondta a Borsnak Szabyest, aki nemcsak támogató, de fenyegető üzeneteket is kapott azóta, de ez sem tartja vissza attól, hogy megvédje magát és kitartson a véleménye mellett.