Te tehetségtelen sz*r vagy - így gyalázta kollegáját Gálvölgyi János

Vágólapra másolva!
Gálvölgyi János saját maga dicsekedett azzal egy tévéműsorban, hogy tehetségtelen sz*rnak nevezte az egyik kollégáját.
Vágólapra másolva!

Gálvölgyi János azt mondja magáról, hogy a munkában nem bírja a tréfát, és nagyon zavarja, ha valaki nem veszi komolyan a feladatát. A Heti Hetes-sztár maga dicsekedett azzal, hogy tehetségtelen sz*rnak nevezett egy magyar színészt. A dicsekedés azonban meglehetősen zavarosra sikeredett.

Fotó: Polyák Attila - Origo

- kezdi elképesztő stílusban Gálvölgyi.

A beszélgetésből kiderült, hogy a másik színész egy mondattal többet mondott, ezen húzta fel magát annyira Gálvölgyi, hogy tehetségtelen sz*rnak nevezte.

"Én csak néztem őt. Tudta, hogy neki már nincs szövege, semmilyen nincs. Azt mondtam, ha ezt még egyszer meghallom, maga a lábát többet ide nem teszi be többet. És így maradtunk, hosszasan, egymással szemben. Majd láttam, hogy nem tudta, merre lesz a kimenetel" - mondta.

"Két héten át négy naponta hívott fel este, hogy bocsássak meg. Mondtam, hogy én megbocsátok, de Molnár Ferenc nem fog.

- magyarázta az RTL Klub egyik műsorában, ahol Alföldi Róberttel beszélgetett.

A történet több ponton is gyanús. Először is, ha valóban így történt, akkor Gálvölgyi is kilépett a szerepéből, sokkal inkább, mint a meg nem nevezett kolléga.

De Gálvölgyi vélhetően azért nevezett meg pont egy Molnár Ferenc-darabot, hogy magát feljebb emelje, ha a jelenet a valóságban lezajlott, akkor sokkal valószínűbb, hogy egy angol vagy amerikai brettliben, egy gatyalehúzós jelentben lehetett. Ezekben teljesen mindegy, hogy valaki hozzátesz, vagy elvesz egy szöveget, mert eleve gyalázatos minőségű szövegekről van szó, alpári poentírozásokkal.

A műsorban egy másik kínos, nehezen hihető esettel is előállt: azt mesélte, hogy egy alkalommal behívatta az egyik kollégáját az öltözőjébe, aki szerinte nem ment be az egyik jelenetbe az előadás közben.

Itt is ugyanaz a helyzet, mint a másik történetnél.

Gálvölgyi vagy hazudik, és az eset nem történt meg, vagy elképesztő állapotok vannak abban a színházban.

Mi az, hogy egy színész behívat egy másik színészt az öltözőjébe? Milyen alapon? És kivel? Talán van titkárnője?