Új párjáról mesélt Aigner Szilárd özvegye

Pártai Lucia
Vágólapra másolva!
Aigner Szilárd hét éve halt meg, az özvegyének, a meteorológusként szintén ismert Pártai Luciának pedig azóta új párja van – róla mesélt egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

Pártai Luciára tavaly újra rátalált a szerelem: "Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok neki segítő társat, hozzá illőt. Ez az írás, Mózes I. könyvének 2. fejezetének 18. verse, ami a legjobban kifejezi, mi is történt velem. Hosszú idő után ugyanis újra van társam. Megismertem egy olyan embert, aki agrárszakemberként sokrétű ismereteivel, tisztességével, emberségével mellettem áll a szakmai munkában és a hétköznapokban is" – árulta el a Story magazinnak.

Pártai Lucia Forrás: Facebook/Pártai Lucia

"Boldogító érzés, hogy a lányok, Éva, Lucia, a férjeik, az édesanyám és Lilla húgom is kölcsönös szeretettel lettek egymás iránt Misivel és a gyerekeivel is. A legváratlanabb tragikus pillanatban, amikor húsvétkor hirtelen, minden előjel nélkül elvesztettük Lillát, Misi támogatott bennünket. Különösen édesanyámat. Misi egy érző és bölcs segítő mellettem, akire nagyon nagy szükségem volt. Együtt igyekszünk mindent megtenni, hogy anyukám mellett legyünk és támogassuk őt" – tette hozzá.