Eddig nem ismert részletek derültek ki Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett titkos viszonyáról

Gregor Bernadett
Vágólapra másolva!
Újabb, eddig nem ismert részletek derültek ki Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett titkos viszonyáról! Zámbó Krisztián szerint az apja a színésznőbe tényleg szerelmes volt, és képes lett volna érte az Edittel való házasságának is véget vetni.
Vágólapra másolva!

Zámbó Jimmynek több nagy szerelme volt az élete során, és az is előfordult, hogy azokkal párhuzamosan folytatott viszonyt. Zámbó Krisztián a Frizbi TV YouTube-csatornáján mesélt Hajdú Péternek az édesapja kapcsolatairól.

Jimmy első nagy szerelme Krisztián édesanyja, Vera volt, aki egy idő után képtelen volt elviselni férje hűtlenségét.

"Szerintem tudott apa kikacsingatásairól, de nem akarta elhinni, vagy nem akarta elfogadni. Ezt igazából sosem kérdeztem meg tőle, de ő a mai napig édesapámat szereti" kezdte Jimmy fia, aki hozzátette: amikor Csepelre költöztek, akkor került a képbe az apja későbbi felesége, Edit. "Én akkor még nem tudtam, hogy Edit kicsoda, néninek hívtam. Azt láttam, hogy amikor apu hazajött, anyukámmal eltűntek a szobában, én emiatt azt hittem, szuper minden. Puszit is adott anyu szájára, evett is nálunk. Igazából nem fogtam fel, mi a helyzet. Aztán anyu nem kért már ebből, mert tudott Editről, majd Háfra Mariról is, és ezt már nem tudta elviselni."

Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram

Krisztián szerint Edit sokkal több mindent elnézett Jimmynek, mint az ő édesanyja. Tisztában volt azzal, hogy a legendás énekes viszonyt folytat többet között az ismert színésznővel, Gregor Bernadett-tel is.

– mesélte Krisztián, aki szerint emiatt voltak is viták az apja és az akkori felesége között.

Forrás: Gregor Bernadett /Facebook

Látni lehetett rajta, hogy már nem úgy állt a házasságához. Korábban is voltak köztük veszekedések, de amikor Edit elment a csepeli lakásába, apu reggel mindig átment hozzá virággal, majd azt mondta neki, hogy: szerelmem, gyere haza, hiányzol. Akkor viszont nem ment, velem maradt otthon, és nem volt kiborulva, pedig Edit akkor már két napja nem volt otthon. Akkor találkoztam vele utoljára a halála előtt, és egyáltalán nem tűnt úgy, hogy meg lenne rogyva" - hangsúlyozta a Blikk szerint az énekes, aki azt viszont nem tudja, hogyan került mégis a házba a tragédia előtt Edit Adriánnal és Hulé Évával.