Mégis szakíthatott Dudás Miki és Szigligeti Ivett

Szigligeti Ivett
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, a Farm VIP sztárja és felesége már cáfolták a válásukról szóló pletykákat, de a kétségeket mégsem sikerült eloszlatniuk. A követők nagyon szemfülesek és újabb árulkodó jeleket figyeltek meg, melyek arra utalnak, hogy mégsem él együtt a házaspár. 
Vágólapra másolva!

Dudás Miki és Szigligeti Ivett második gyereke októberben született meg, majd elindultak a pletykák arról, hogy a kétgyerekes édesanyát elhagyta párja. Az akkori találgatásokat is egy videó indította el, melyen nem láttak a közös otthonban férfi jelenlétre utaló jeleket. A pletykák odáig fajultak, hogy Szigligeti és Dudás úgy döntöttek, a TV2 riporterének tisztázzák, hogy szó sincs szakításról.

Dudás Miki és Szigligeti Ivett Forrás: RTL Klub

A találgatásokat megerősítette az is, hogy Dudás Miki szerepet vállalt a Farm VIP című műsorban, amikor felesége terhes volt és időközben nagyon jó kapcsolatba került egyik versenytársával, Szarvas Andival, aki szintén boldog kapcsolatban él vőlegényével.

Hiába cáfolta minden érintett a dolgot, most újra elkezdtek találgatni Szigligeti követői, hiszen annak egyik legújabb videójában észrevették, hogy csak egy fogkefe van a fogmosópohárban. Úgy gondolják, hogy ez elég egyértelmű jele annak, hogy a nő egyedül él a közös otthonban, különben két fogkefe lenne a tartóban.

@ivettszigligeti

Jó reggelt!☕️ Gyertek és készüljünk el együtt!

♬ PrettyGirl(抖音热搜版) - 王梦瑶