Megkezdődött a csalással és sikkasztással vádolt Fekete Dávid tárgyalása

fekete dávid, bűnügy, gyanúsított, blur, arc nélkül
Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
A 320 milliós csalással és sikkasztással vádolt Fekete Dávidnak ma újra bíróság elé kell állnia, a tárgyalások végeztével, akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.
Vágólapra másolva!

Ahogyan azt korábban írtuk, Fekete Dávid eddig háziőrizetben várta édesanyja lakásában a tárgyalása kezdetét, aminek végeztével kiderül, hogy mennyi időre kell börtönbe vonulnia. A Győri Járásbíróságon még november 21-én egy előkészítő üléssel kezdődött meg Fekete ügyének tárgyalássorozata, ahová akkor két ügyvéd és két rendőr kíséretében érkezett.

A 320 milliós csalással és sikkasztással vádolt egykori énekes az utóbbi időben egész nyugodtnak tűnt annak ellenére, hogy mi forog kockán, munkát vállalt és a közösségi oldalain keresztül próbált pénzhez jutni.

Fekete Dávid tárgyalása kedd reggel folytatódott tovább, a vádlott a meghirdetett fél kilences kezdés előtt pár perccel jelent meg a bíróság épületében, talpig fehérbe öltözve. Fekete Dávid fehér nadrágot, inget, és cipőt viselt, mely köztudottan az ártatlanság színe - írja a Blikk.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid/Instagram