Peter Srámek izgatottan várja a Csináljuk a fesztivált! döntőjét

Peter Srámek
Vágólapra másolva!
Az előző évadban a közönség és a zsűri döntése alapján az évszázad slágere a Lady „N" című dal lett Peter Šrámek előadásában. A közkedvelt énekes, ha csak teheti, követi a friss adásokat, mert kíváncsi arra, ezúttal melyik ikonikus magyar sláger dobogtatja meg legjobban az emberek szívét.
Vágólapra másolva!

Váratlan fordulatként tavaly ketten is örülhettek a Duna showműsorának fináléjában: a zsűriben helyet foglaló Korda György után Peter Šrámek vitte sikerre a Lady „N" című slágert. A győzelem új ajtókat nyitott meg az ifjú előadó előtt, rengeteg felkérést kapott, például az angol világsztár, Chris Norman előtt is koncertezhetett zenekarával. Tavaly decemberben, az új évad karácsonyi adásában visszatért a Csináljuk a fesztivált! színpadára, ahol ezúttal Tóth János István A szeretet ünnepén című dalát adta elő a közönség nagy örömére. Az énekes akkor elmondta, mindmáig nagy rajongója a show-nak, és a február 4-i döntőhöz közeledve lelkesedése egyre csak fokozódik.

Forrás: MTVA

„Boldog vagyok, hogy szerepelhettem ebben a műsorban, mert tisztában voltam azzal, hogy a Csináljuk a fesztivált! korábban sikeres produkció volt. A tavalyi és az idei évad újdonságaival még nagyobb élményt nyújt résztvevőként és nézőként is.

Kevés olyan dal volt, amit Magyarországra érkezésemkor ismertem, de ezt akkor is, és most is szeretem. A fellépéseimen kihagyhatatlan már ez a sláger, követeli tőlem a közönség" – mondta Peter Šrámek, aki kiemelte, hogy bár elfoglaltságai miatt a legtöbbször nem tudta szombat esténként a tévében nézni a Csináljuk a fesztivált! adásait, a műsor Médiaklikk-oldalán figyelemmel kísérte az előadók produkcióit.

A Csináljuk a fesztivált! előző évadának legeredményesebb előadója nem árulta el, hogy az idei slágerlistáról melyik a kedvence, de utódjának üzent. Saját tapasztalatai után azt mondja, a következő győztes készüljön fel a pályatársak elismerésére, a közönség mérhetetlenül nagy szeretetére és sok új szakmai lehetőségre.