Sosem hallott titkokat árult el párkapcsolatáról Tóth Andi

Sztárban Sztár, Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Nincs egy éve, hogy egy párt alkot Tóth Andi és Marics Peti, de úgy tűnik, hogy nagyon jól alakulnak köztük a dolgok. Jelenleg a TV2 nagyszabású show-műsorában, a Sztárban sztárban láthatók együtt zsűritagként. Tóth Andi eddig hallgatott kapcsolatukról, most elárulta, hogy miért és hogyan jöttek össze annakidején.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata nemrég szintet lépett, olyan fontos döntést hoztak meg, melyet mások évekig halasztanak. Az énekesnő erről kifejtette a véleményét és elárulta, hogy miért halad rohamtempóban a kapcsolatuk.

Azt hiszem, Petiből is ilyen energiákat váltottam ki, így az összebútorozás közös igény és döntés volt. Mindketten szeretnénk minél több időt együtt tölteni és ez így a legoptimálisabb. Minek töltenénk éveket együtt úgy, hogy nem derül ki, mit hozunk ki egymásból null-huszonnégyben?" - magyarázta a Borsnak Tóth Andi, aki nem érzi, hogy elkapkodták a dolgokat, inkább úgy gondolja, derüljön ki minél előbb, hogy hogyan működnek együtt.

A sztárpár nemrég költözött össze egy kertes házba, ahol már a családbővítésen is túl vannak, ugyanis Tóth Andi egy régi nagy álmát váltották valóra azzal, hogy vettek egy kutyát.

Egyébként most is itt van a kocsiban, úgyhogy mindjárt megyünk is ki hozzá. Nagyon hozzánk nőt, velünk is alszik, vagyis kicsit nehéz vele. Persze volt koncepciónk arra, hogy a helyén alszik, és nem jöhet az ágyba, aztán..." - magyarázta Marics Peti a lapnak a Sztárban sztár egyik szünetében.

Marics Peti és Tóth Andi együtt zsűriznek a Sztárban sztárban Fotó: Major Kata - Origo