A botrányok után babát vár Solti Ádám felesége

Solti Ádám
Vágólapra másolva!
A terhes has mérete alapján már jócskán túl vannak a három hónapon. 
Vágólapra másolva!

Solti Ádám tavaly májusban beszélt először arról, hogy két évvel ezelőtt házasságon kívüli gyereke született egykori szeretőjétől. Mint kiderült, a gyermek anyjával régebb óta tartott a kapcsolata, mint jelenlegi feleségével, Solti Bernivel, akit a házasságuk alatt rendszeresen megcsalt a titokzatos hölggyel. A kétéves kisfiút, aki semmiről nem tehet, a színész azóta sem látogatja, helyette édesapja, Solti Ferenc gondoskodik a gyermekről.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban a feleségemmel, és én a leggyávább, legrosszabb dolgot választottam, félreléptem.

pontosan tisztában volt vele, ő egy szerető, és akármilyen borzalmasan is hangzik, csak arra kell, hogy évente néhány alkalommal pár órára jól érezzem magam.A sokk akkor ért, amikor 2020-ban közölte, teherbe esett tőlem és megtartja a gyereket. Nem akartam elhinni. Először könyörögtem neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket, de ez mindig a nő döntése. (...) Mindezt úgy, hogy a feleségemmel évek óta küzdünk egy babáért, ennek nem így kellett volna történnie" - mondta el korábban a színész, aki a botrány óta rengeteg támadó üzenetet kapott, akárcsak a felesége.

Solti Ádám most büszkén jelentette közösségi oldalán, hogy újabb babát vár Bernadett. Az oldalán lévő tartalmak nem megoszthatók, a képet itt meg tudja nézni. A terhes has mérete alapján már jócskán túl vannak a három hónapon.