Alekosz most Peter Srámeket szidja

Alekosz
Vágólapra másolva!
Az önkéntes véleményvezér, Nagy Alekosz ezúttal Peter Srámeknek ment neki, szerinte az énekesnek nem lenne szabad Zámbó Jimmy régi kocsijával furikáznia.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expresszbe készülő Alekosz újabb célpontot talált magának a magyar celebvilágban, ezúttal Peter Srámeket kezdte el szidni – aki köztudottan Zámbó Jimmy egykori kocsijával jár, nemrég balesete is volt.

Nagy Alekosz Forrás: Alekosz/Facebook

"Amellett nem tudok szó nélkül elmenni, hogy Srámek megvehette a Király autóját. Felháborítónak tartom, hogy a rendszámát is lecserélte Srámek-001-re, és most azzal érkezik meg a koncertjeire, mintha ő lenne a király. Annak az autónak egy csepeli múzeumban lenne a helye! Ayrton Senna versenyautójába se ülünk be, Jimmyjébe se lenne szabad. A családot sem értem, hogy adhatták el a legendás négykerekűt" – mondta a Ripostnak Alekosz, aki még Srámek menedzserével is szóváltásba keveredett.

Peter Srámek Forrás: TV2

"Ő írt rám egyik éjjel, mert látta azt a videót, amiben elmondtam a véleményem erről a jelenségről. Természetesen neki is kifejtettem, mit gondolok. Végül tudomásul vette, elfogadta és minden jót kívánt. Ugyanakkor az ő menedzseri kompetenciáját, alkalmasságát is megkérdőjelezem. Le kellett volna beszélnie Srámeket az autó megvásárlásáról" – fejtette ki a véleményét.