Elárulta Szabó Zsófi, van-e új barátja

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi egy évvel ezelőtt még nagyon boldognak tűnt akkori párja, Shane Tusup oldalán, aki elég gyorsan el is jegyezte az egykori sorozatszínésznőt. Sokakat meg is lepett a hirtelen szakítás, melyről azóta sem nyilatkozott egyik fél sem, de ha lehet hinni a híreszteléseknek, akkor az úszóedző agresszív és erőszakos viselkedése vetett véget a kapcsolatuknak. Szabó azóta nem beszélt szerelmi életéről, most azonban elárulta, hogy van-e férfi az életében.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi a viharos szakítás után kijelentette, hogy nem nyilatkozik magánéletéről és férfiügyeiről sem a kisfiára való tekintettel. Az egykori sorozatszínésznő az utóbbi időben elsősorban modellkedéssel foglalkozik, mióta sikerült megszabadulnia 12 kilós súlyfeleslegétől. Előszeretettel mutogatja magát a közösségi oldalán is, viszont másképp egyelőre nem szeretne kitárulkozni.

"A műsorvezetés, az influenszerkedés és a futás teszi ki a mindennapjaim nagy részét, amit már-már hivatásszerűen űzök. Májusban lesz három éve, hogy átestem egy életmódváltáson, amit azóta is tartok" - mondta egy rendezvényen Szabó Zsófi, akitől megkérdezték, hogyan oldja meg kisfia, Mendel felügyeletét, hiszen elég sokat van távol az otthonuktól.

Ilyenkor édesanyám vigyáz a kisfiamra.

- jelentette ki a Blikk érdeklődésére Szabó Zsófi, aki elég határozottan állítja, hogy nincs szüksége férfira.