Erre készül Gáspár Győzőék kisebbik lánya

Gáspár Virág
Vágólapra másolva!
A 21 éves Gáspár Virág sokat változott az évek során és úgy tűnik, hogy az élet több területén is nővére, Evelin példáját szeretné követni. Most elárulta, milyen terveket szövöget és milyen nagy lépésre szánta el magát.
Vágólapra másolva!

Gáspár Virág eleinte drasztikus fogyásával hívta fel magára a figyelmet, amiben szintén nővére példáját követte. Most úgy tűnik, hogy nemcsak a külsőségekben szeretné utolérni Gáspár Evelint, hanem tanulmányaiban is, ugyanis további tanulmányait külföldön szeretné folytatni. Gáspár Evelin még 2014-ben felvételizett a Párizsi Üzleti Főiskolára, végül tanulmányait az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán fejezte be és szerzett közgazdász végzettséget.

Gáspár Virág egyelőre nem árulta el, hogy pontosan hová és milyen szakra jelentkezett, de legújabb Instagram-történetei szerint Párizsban tartózkodik. Ez a lépés nagy változásokat hoz majd az életében, most a haját is levágatta, - szintén Evelinhez hasonlóan - hogy ezzel ne kelljen bajlódnia a költözést követően.

"Mint láthattátok tegnap leszedettem a póthajamat és levágattam a hajamat, mivel hamarosan külföldön folytatom a tanulmányaimat és nem lesz túl sok időm foglalkozni a hajammal és megmondom őszintén egy kis újdonságra is vágytam" - írta legutóbbi bejegyzésében.

Az eredeti bejegyzések a linkre kattintva elérhetők 24 órán keresztül.