Összevissza beszél rejtélyes betegségéről Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Ahogy arról beszámoltunk, mentő vitte kórházba a trombitaművész Galambos Lajost. Egy többórás kivizsgálás után hazanegedték és trombitadiétára fogta az orvosa, de eddig még nem beszélt arról, mi válthatta ki nála a minden eddiginél komolyabb fulladásos rohamot.
Vágólapra másolva!

– Úgy érzem magam, mint az a kutya, aki már a földön fekszik, de még belerúgnak. Sajnos, belém is olyanok rúgnak, akikről fel se mertem volna tételezni.

Az, hogy közeli munkatársak, stábtagok elárulnak, már nekem is sok.

Valótlanságokat terjesztenek rólam a sajtóban, amivel korábban nem foglalkoztam volna, de az ellenem folyó eljárásban hatalmas károkat okozhatnak. Minden erőmmel az igazam bebizonyításán vagyok, de nagyon nehéz úgy küzdenem, hogy onnan érkeznek elvtelen támadások, ahonnan nem is várnám – mondta szomorúan. – Nem szégyellem,

magánnyomozót fogadtam, hogy megtudjam, ki szivárogtat rólam

valótlan vagy félinformációkat. Amikor a nyomozás eredményeként megtudtam, hogy egy olyan stábtagom árult el, akivel évtizedek óta együtt dolgozom, lelkileg padlóra kerültem. Biztos vagyok benne, hogy ennek is köze van ahhoz, hogy kórházba kerültem - mondta a zenész a Blikknek.

Galambos Lajcsi Hír TV

A fellépéseire pályáznak

Lajcsit felháborítja az is, hogy több pályatársa az ő baján próbál nyerészkedni.

– Felhívtak, de nem azért, hogy jobbulást kívánjanak nekem, hanem, hogy megkérjenek: ha kórházban kell maradnom, esetleg be kell vonulnom a börtönbe, szívesen átveszik a lekötött fellépéseimet, ajánljam már be őket a szervezőknek – dohogott a zenész. – És én még a barátaimnak hittem őket...