Magánéletéről vallott Oláh Ibolya

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.01.31. Oláh Ibolya, Till Attila
Vágólapra másolva!
Oláh Ibolya hosszú idő után tért vissza a képernyőre, most pedig egy interjúban mesélt a magánéletéről.
Vágólapra másolva!

Oláh Ibolya a Sztárban Sztár szereplőjeként minden héten elkápráztatja a közönséget, csakúgy, mint régen, amikor megismerte az ország. "Nagyon helyes a stáb, jól érzem magam közöttük. De a jó hangulat mellett rengeteg munka is van minden egyes adásban" – mondta az énekesnő.

Oláh Ibolya - Bruno Mars Fotó: Szabó Gábor - Origo

Egész életemben kerestem, hogy kivel tudok jól együtt dolgozni. Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert pár éve írt nekem egy egész színházi esti csodazenét Pici bácsi (Presser Gábor). Most pedig már a második szólólemezemen dolgozhatok együtt Födő Sándor zeneszerzővel, akinek a tavalyi Nem adom el című dalomat is köszönhetem, amivel megnyertem A Dal 2022-t" – mondta Ibolya. Beszélt arról a nőről is, aki felnevelte az intézetben, akire anyjaként tekint.

Fotó: Major Kata - Origo

"Illésné Ancsán Aranka, aki nekem csak Anyácska létrehozott egy egyesületet, a Tűzcsiholót. Kifejezetten azért, hogy segíthessen azoknak a gyerekeknek, akik egykor állami gondozottak voltak és próbálnak teljes életet élni. Én mellette állok, és mindig megyek, amikor csak hív és szüksége van rá.

Ő az az ember, aki igazán jól ismer engem, és pontosan tudja, mi az, ami inspirál, épít, de azt is, mi az, ami árt nekem" – mondta az énekesnő, aki annyit elárult a Bestnek, hogy régóta boldog párkapcsolatban él.