Nyolcvanévesen keresne pasit Fodor Zsóka

Fodor Zsóka, Fodor Erzsébet Gizella Mária, színésznő, szinkronszínész
Fodor Zsóka, születési nevén Fodor Erzsébet Gizella Mária magyar színésznő, szinkronszínész
Vágólapra másolva!
Sokat kellett várnia élete első szerelmére Fodor Zsókának, mégis elég könnyen eldobta, mint kiderült, egy másik férfiért. A 77 éves színésznőnek jelenleg nincs kapcsolata és elmondta, hogy nagyon hiányolja a férfitársaságot az életéből. 
Vágólapra másolva!

A színésznő első szerelmének történetét árulta el a Hot! Magazinnak. Fodor Zsóka elmondta, tizennégy éves volt, amikor megismerte Dávid Kiss Ferencet.

„1956. október 23-án Ferenc hazakísért Albertfalvára, majd kitört a forradalom. Utána három évig nem találkoztunk, ő ugyanis Székesfehérváron élt, és hazaköltözött. Később kiderült, hogy fogalma sem volt, nem emlékezett rá, merre sétáltunk haza. Talán a sors akarta így; egy véletlen folytán ismét közel kerültünk egymáshoz.

Mindkettőnknek az volt az első szexuális élménye. Vele vesztettem el a szüzességemet" – árulta el arcpirító őszinteséggel a színésznő, aki azt is elmesélte, hogy lett vége a kapcsolatuknak.

Megállapodtunk, hogy tíz év múlva ugyanitt találkozunk, és megbeszéljük, hogyan alakult az életünk. Tíz év elteltével valóban mindketten ott ültünk, ahol egykoron elváltunk, de már csak, mint barátok. Ferencnek, az első szerelmemnek köszönhetem, hogy a második szerelmem Pécs lett, de csak 77 évesen szántam rá magam, hogy lakást béreljek a városban" – mondta Fodor Zsóka.

Persze, az én koromban a szerelem már sokkal inkább plátói, mint testi, de boldoggá tenne egy férfi barát, akivel moziba, kirándulni járhatok" – zárta a színésznő.

Fodor Zsóka Fotó: Polyák Attila - Origo