Retteg a tévés műsorvezető, a rendőréghez fordult

Alison Hammond
Vágólapra másolva!
Alison Hammond életét egy volt barátja próbálja pokollá tenni.
Vágólapra másolva!

Alison Hammond húsz éve tűnt fel a médiában, Angliában vezeti az ITV-n a This Morning című műsort, és a Channel 4 gasztrorealityjét, a The Great British Bake Off-ot. Olyan műsorokban is szerepelt, mint az I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! (2010), Celebrity Coach Trip (2012), Strictly Come Dancing (2014), Celebrity Masterchef (2014), I Can See Your Voice (2020), de filmekben, sorozatokban is volt munkája (Palace Hill, Doctors, The Dumping Ground).

Alison Hammond Instagram

Alison Hammond állítólag azzal fordult a rendőrséghez, hogy egy férfi megzsarolta, és azzal fenyegetőzött, hogy tönkreteszi a karrierjét, ha nem ad át neki több ezer fontot. A 48 éves műsorvezető állítólag már több ezer fontot adott át a férfinak, és még egy BMW autót is vett neki a férfi követelésére - tehát valószínűleg tényleg van olyan múltbéli dolog, amivel zsarolni tudja.

Nyolc hónapja tart

Az állítólagos zsaroló azonban, továbbra is fenyegető üzeneteket küldött neki, hogy még több pénzt szerezzen. A The Sun szerint a műsorvezető a hét elején megmutatta a nyomozóknak az üzeneteket, és a rendőrök most keresik a férfit, aki állítólag Alison egykori barátja. Állítólag azt mondta a rendőröknek, hogy a tortúra nyolc hónapja tart, de most lett végképp elege.

Állítólag most már félti a saját és családja biztonságát, miután megszakította a kapcsolatot a férfival, és azt mondta egy barátjának, hogy "naivnak" és "hülyének" érzi magát. Kezdetben azt hitte, a férfi barátja, és bízik benne, de most már úgy véli, hogy a férfi arra használja őt, hogy a pazarló életét finanszírozza.