Rókusfalvy Lilire nagy hatással vannak A Dal élő produkciói

Rókusfalvy, Fodor
Vágólapra másolva!
Az élőben megszólaló dalok mindig elvarázsolják Rókusfalvy Lilit, aki már a show előtt meghallgatja a dalokat, sőt, az előadókról is igyekszik minél több információt szerezni – mondta A Dal 2023 műsorvezetője a Duna Család-barát című műsorában. Rókusfalvy Lili Fodor Imrével várja szombat esténként a Duna nézőit, hogy a zsűrivel és a közönséggel együtt keressék az év dalát.
Vágólapra másolva!

Tíz versenydallal veszi kezdetét március 11-én 19:35-kor A Dal 2023 a Dunán. Magyarország egyetlen dalválasztójában 40 friss szerzemény verseng heteken át a „Az Év Dala 2023" címért, illetve a Petőfi Zenei Díj „Év dala 2023" elismerésért, emellett a hazai piacon egyedülálló tízmillió forintos támogatásért, amelyet a győztes zenei produkciója fejlesztésére fordíthat. A rangos zenei versenyen Mező Misi, Wolf Kati, Ferenczi György és Egri Péter értékeli a produkciókat, amelyek között már ott van az év dala. A győztesről idén is a közönség dönt.

Forrás: MTVA_Csöndör_Kinga

A show műsorvezetői Rókusfalvy Lili és Fodor Imre lesznek, akik izgatottan készülnek a szombati első show-ra, hiszen most először vezetnek együtt élő műsort.

Rókusfalvy Lili rutinosnak számít a feladatkörben, hiszen már harmadik alkalommal házigazdája a magyar könnyűzene ünnepének, A Dalnak és alaposan felkészül a produkciókból és előadóikból.

– emelte ki a Család-barát stúdiójában Rókusfalvy Lili. Fodor Imre hozzátette, A Dal egészen más, mint a Csináljuk a fesztivált!, amelyben ismert slágerek és rutinos előadók szerepeltek, míg A Dalban sok olyan fellépő van, akik most először vesznek részt ilyen nagyszabású show-ban. Fontos feladatának tekinti ezért, hogy segítse, támogassa a színpadra lépő együtteseket, előadókat.