Súlyos rákbetegségéről beszélt az Omega gitárosa

Molnár György Elefánt, Omega
Vágólapra másolva!
Jó hírről számolt be az Omega gitárosa, Molnár György Elefánt: úgy tűnik, másodszor is legyőzte a rákot.
Vágólapra másolva!

Az Omegából ismert Molnár György Elefánt kétszer küzdött meg a rákkal, három év után tavaly tavasszal újult ki a betegsége. Mostanra azonban jól van, legyőzte a kórt.

"Túl vagyok a rákon! Kőkemény időszak van mögöttem. Volt operáció, kemoterápia, minden, amit el lehet képzelni, de legyőztem a gyilkos kórt, jól vagyok. Az onkológusom szerint többet nem fogunk találkozni" – idézte a Bors a Sorry! magazinnak nyilatkozó zenészt.

Molnár György Elefánt Forrás: TV2

"Nekem a gyerekeim, az unokám, a feleségem, a testvérem és a sógornőm adott rengeteg energiát. A családi szeretete mindent legyőz. A szeretteim nagyon optimistán látták a jövőt, mindvégig úgy csináltak, mintha minden a legnagyobb rendben volna, és a betegségem, mint a nátha, egyszer csak elillan majd. Ez persze komplikáltabb volt, de szerencsére a műtét és a kemoterápia megtette a hatását. Már tudok járni a botom nélkül, ez pedig tényleg elmondhatatlanul nagy öröm számomra. A fogason lóg mutatóban, emlékeztetőül, mekkora harcot hagytam magam mögött győztesen" – mondta Molnár György Elefánt.