Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Itt van Kucsera Gábor rejtélyes üzenete - újabb titkok az összeomlott házasságban?

Tápai Szabina és Kucsera Gábor
Tápai Szabina és Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
Egy ideje sejteni lehetett, hogy nincs rendben Király Viktor és felesége kapcsolata. A zenész azonban nem beszélt egyből házassága válságáról. Nem ők ez egyetlen sztárpár, akik ezt tették.
Vágólapra másolva!

Hal Melinda klinikai szakpszichológus azt mondta az Origónak, ha egy párnak tönkremegy a kapcsolata, de legalábbis krízisben van, nem baj, ha először belül kezdenek el a problémával dolgozni és nem kifelé kommunikálják a helyzetet.

Nagyon fontos, hogy befelé forduljanak. Megnézzék, mi vezetett idáig, mit tudnak tenni vagy már tényleg reménytelen a helyzet. Ha teljesen megromlott a kapcsolat, szükség van arra, hogy feldolgozzák az emberek a veszteséget, ez prioritást kell, hogy élvezzen. Ha ez nem történik meg, akkor később elakadások jelentkezhetnek. Ahhoz, hogy majd egy új kapcsolat jól működjön, fontos, hogy ez meglegyen. A reflektorfény gátolhatja a belső munkát" – mondta az MCC Tanuláskutató Intézetének vezető kutatója.

Hal Melinda hozzátette, a gyászidőszakban dühösebbek az emberek, impulzívabbak, szorongóak, érzékenyebbek, kedvetlenebbek.

Aggódnak, hogy mi lesz velük, mit gondolnak majd az emberek, hiszen volt idő, mikor együtt mosolyogtak a címlapokon. Ha vége van, akkor egyszerűen nehéz kimondani, hogy itt a vége, ez egy új élet kezdete. Megtörtség, szégyenérzet egyszerre lehet jelen. A titkolózás oka az is lehet, hogy még nem döntöttek, hezitálnak" – zárta a szakember.

Alábbi listánkon olyan magyar sztárpárokat mutatunk be, akik sokáig titkolták a nyilvánosság előtt, hogy megromlott a kapcsolatuk vagy a házasságuk.

Király Viktor és Király-Virág Anita

A sztárpár követői aggódtak, ugyanis az utóbbi időben eltűntek Anita és Viktor közös tartalmai a közösségi oldalakról. Az énekes néhány hét után megtörte a csendet, és a Tények Plusznak elárulta, valóban hullámvölgybe került a házassága Anitával. Anita egy idő után azonban egy olyan fotót osztott meg, amin jól látszik a jegygyűrűje.

Persze, aki volt már hasonló helyzetben, tudja, hogy ilyenkor még dúlnak az indulatok, csatáznak az egok, de a kisfiuk miatt igyekeznek félretenni és megbeszélni ezeket a nézeteltéréseiket" – árulta el egy, a párhoz közelálló személy és hozzátette, Kolent továbbra is nagy egyetértésben nevelik, annak ellenére is, hogy mindketten másként élik meg ezt a helyzetet.

A gyermekük a legfontosabb most számukra, Anita és Viktor is mindent megtesz, hogy Kolen semmit se érezzen ebből a feszültségből. Közben viszont nekik is fel kell dolgozniuk a történteket... Anita most a barátoktól és a családjától várja a támogatást, míg Viktor inkább a munkába menekül.

Király Viktor és a felesége, Anita Forrás: Instagram

Király Viktor és felesége sokáig titkolták, hogy megromlott a viszonyuk Forrás: Király Viktor/Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről