Betegségéről beszélt Pap Dorci, egyre romlik az állapota

pap dorci
Vágólapra másolva!
Pap Dorci az Exatlonban tűnt fel először a képernyőn, majd még többen ismerték meg a Dancing with the Stars legutóbbi évada óta, ahol egészen a döntőig jutott. Jelenleg a Zsákbamacskában láthatják a tévénézők, ahol Majka és Pápai Joci partnereként szórakoztatja a közönséget. A fitt és egészséges fiatal lány most elárulta, hogy kimerítette az elmúlt időszak és egészségi állapota is egyre romlik a túltherheltség miatt.
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy már így is túlhajszolta magát Pap Dorci még vállalt magára feladatot, ugyanis visszatért a táncparkettre. Az egykori exatlonista annyira megkedvelte a táncot a Dancing with the Starsban, hogy elhatározta, szeretne indulni egy profi táncversenyen és jelenleg arra is készül egyéb teendői mellett.

Pap Dorci és Baranya Dávid a Dancing with the Starsban Fotó: Csudai Sándor - Origo

Pap Dorci elárulta, hogy már kezd kilábalni a betegeskedésből és a rossz időszakából, de ehhez előbb fel kellett ismernie a valódi problémát.

Mindig későn kerültem ágyba, a fáradtság miatt pedig a hangulatom is egyre ingadozott. Amióta a környezetem is szóvá tette, milyen sokszor vagyok kedvetlen, hisztis és nyűgös, jobban odafigyelek, hogy a pihenésre is jusson elég időm. Nem szeretném, ha emiatt aggódnának értem a szüleim" - mondta Pap Dorci, akinek sokan jelezték, hogy ideje visszavenni a tempóból, mert rámegy az egészsége, ő ettől megijedt és megfogadta a tanácsokat.

Pap Dorci elárulta, hogy már felköltözött a fővárosba, de sokat jár haza szüleihez Nyíregyházára is. Élvezi a budapesti létet, viszont még mindig szülei házát tekinti otthonának. Bár szülei sokat segítettek neki, amikor nagyon elfoglalt volt, most már kezd rutinszerűvé válni az időbeosztása. Elmondta, hogy sokat változott az elmúlt időszakban, régi barátai is megjegyezték, hogy mennyit komolyodott.

Szerencsére a nyíregyházi barátaim közül egyre többen tanulnak vagy dolgoznak a fővárosban, és mindig mellettem állnak. Ők azok, akik folyamatosan visszaigazolják, hogy előnyömre változtam. Szerintük sokat komolyodtam. Persze azért a legtöbben még mindig szeretik bennem, hogy bármilyen őrültségben benne vagyok, és imádok bolondozni. Ezért többször elhangzott az elmúlt időben az a mondat, hogy mégse nőjjek már fel ilyen gyorsan!" - idézi a Blikk Pap Dorcit.

Pap Dorci jelenleg a Zsákbamacska című músorban látható tv2