Élő adásban alázta meg kollégáját Szabó Zsófi

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi durva jelzőket használt a kollégájára, a kommentelők szétszedik miatta.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi élő adásban alázta meg Miller Dávidot, és bár feltehetően ő ezt viccnek szánta, a poént sajnos senki sem értette.

A felvételen Szabó Zsófi éppen azt magyarázta, hogy nagyon szeret bejönni a kollégáihoz, majd odafordult Dávidhoz, aki kikerekedett szemekkel hallgatta őt. "Hát, amikor te vagy, kevésbé, de mindegy" – jelentette ki, majd Dávid kitartóan kérdezgetni kezdte, tényleg igaz-e, amit mondott.

Figyelj, többen vagyunk itt műsorvezetők, és végül is te nekem a sor végén vagy

- érkezett a válasz, mire Miller azt felelte: megszokta már, hogy a tornasoroknak is a végén helyezkedik el.

Nos, láthatóan sem Dávid, sem pedig a nézők nem értették Zsófi "poénját", legalábbis erre lehet következtetni azokból a kommentekből, amiket kap - írja a Bors.

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

"Viccelődés címszó alatt megalázta élő adásban a kollégáját, aki azért valljuk be, sokkal tehetségesebb és kellemesebb jelenség, mint ez a gonosz, önelégült, infantilis p*csa, aki konkrétan egy 0 (de abból is a legnagyobb)" - olvasható.

"A megtestesült tehetségtelensége mellett valljuk be, tényleg szép, de ennyi és semmi más nincs benne. Műsorvezetőnek kritikán aluli, kollégának is. Sajnos Dávid meg nagyon rosszul reagálta le, mert neki nem zsigerből jön az a gonoszság, így az egész még kellemetlenebb" - írta egy másik kommentelő.

"Szerintem Miller Dávid egy nagyon jó műsorvezető, a színházi életben is kiemelkedő, hangja is tökéletes és még sok színész szinkronhangja. Szóval Szabó Gyula lánya sok mindent nem tett le az asztalra, és inkább maradna csöndben az ilyen helyzetekben. Arról nem beszélve hogy normális ember élő adásban nem "alázza meg a másikat" hiába viccnek szánja, van benne némi odavágás a részéről. Ez az én véleményem és látásmódom. Lehet nem teljesen a valóságot tükrözi, de szerintem nem csak én vagyok ezen a véleményen... - írták.