Elképesztő, mire készül Szabó Ádám és menyasszonya

Szabó Ádám
Vágólapra másolva!
Hatalmas az összhang Szabó Ádám és menyasszonya, Farkas Jennifer között, akit rövid ismeretség után, váratlanul jegyzett el az énekes tavaly decemberben. A páros most olyan lépésre szánta el magát, mellyel sokakat sikerült meglepni, még az is lehet, hogy Kulcsár Edina és G.w.M. nyomdokaiba lépnek.
Vágólapra másolva!

A fiatal jegyespár általában szerelmes fotókkal árasztja el a közösségi oldalait, most azonban meglepték követőiket, hiszen egy duettel jelentkeztek. Igaz, még csak egy rövid részletet mutatott meg Szabó Ádám, aki maga is meglepődött azon, hogy menyasszonyának milyen jó érzéke van a zenéhez.

Viszont sosem gondoltam volna, hogy kristálytisztán énekel, hogy ilyen jó hallása van, hogy meg akarja mutatni nekem azt, hogy egyáltalán mer énekelni, ad a véleményemre és bízik bennem, hogy én, egy hozzáértő, őszinte leszek hozzá. Hihetetlen, hogy mennyire ügyes, eddig sosem énekelt mikrofonba, mégis ennyire magától értetődően és ízesen bánik a hangokkal" - idézi a Blikk Szabó Ádámot, aki nagyon boldog, hogy Farkas Jenniferrel még a zenében is együtt tud működni és nagyon büszke menyasszonyára. Valószínűleg nem ez volt az utolsó duett, amit a pártól hallhatott a közönség.