Első gyereke elvesztéséről vallott Barta Sylvia: "Egy darabig megsemmisültem"

Barta Sylvia
Vágólapra másolva!
Barta Sylvia már 53 éves és két lány édesanyja, de mai napig megviseli a targédia, ami vele és férjével történt kapcsolatuk elején. Az időjós korábban sosem beszélt ilyen nyíltan első gyermeke elvesztéséről, mivel mostanáig nehéz felidéznie az akkor történteket.
Vágólapra másolva!

Barta Sylvia Palik Lászlóék műsorában beszélt a magánéletéről is, így családjáról, gyerekeiről és férjéről is elárult néhány dolgot. Az időjós és férje 2000-ben ismerkedtek meg, majd hamarosan, 2002-ben össze is házasodtak. Mindig is szerettek volna gyereket, így ezzel sem vártak sokáig, és nagyon izgatottak voltak, amikor megtudták, hogy Barta Sylvia várandós.

"Az első babánkat elvesztettük. Ráadásul úgy vesztettük el a babát, hogy az első olyan ultrahang-vizsgálatra mentünk, ahová közösen lehet az apával menni. Emlékszem, hogy kint várakoztunk a folyosón, izgatottan, mint két tinédzser. Állítólag már lehet látni, nem csak foltokat. Ez az első alkalom, amikor már egy picike babát látsz. Szólítottak, bementünk. Hasi ultrahang, sokáig nem szólalt meg az orvos. Aztán mondta, hogy sajnos itt nincs minden rendben. Óriási csönd, éreztem, hogy a mellkasomra nehezedik onnan föntről valami.

Nem is emlékszem, hogy pontosan mi történt. Valahogy összeszedtük magunkat. Azon a folyosón, ahol ott virgoncan vártuk, hogy bemehessünk, úgy mentünk ki, mintha ólomcipőt viselnénk. Alig tudtunk vánszorogni. Beültünk a kocsiba és csak ültünk, egy szót nem tudtunk szólni" - mondta megtörten Barta Sylvia, aki mai napig nem tudta feldolgozni a történteket, annak ellenére sem, hogy két egészséges gyermeke született a későbbiek során.

Barta Sylvia és férje Forrás: Barta Sylvia Instagram