Kiderült, hogy összeveszett-e Sydney van den Bosch és Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka, Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, olyan pletykák röppentek fel a két modellről, hogy hosszú évek barátsága után összeveszhettek valamin és már szóba sem állnak egymással. Most a TV2 sztárja, Sydney van den Bosch elmondta, hogy mi történt köztük valójában.
Vágólapra másolva!

Közel 13 éve legjobb barátnői egymásnak Kárpáti Rebeka és Sydney van den Bosch, akik jóban és rosszban is számíthattak egymásra. Az egykori szépségkirálynő támogatta a Szerencsekerék háziasszonyát évekkel ezelőtt, amikor súlyos egészségügyi problémával nézett szembe és úgy döntött, leoperáltatja a melleit, hiszen az életét csak így menthették meg akkoriban.

Sydney van den Bosch később elmondta, hogy élete egyik legnehezebb időszakában Kárpáti Rebeka tartotta benne a lelket és nem győzött hálálkodni azért, hogy mindig számíthatott rá. A barátnők eddig gyakran osztottak meg közös fotókat, sőt közös nyaralásra is elmentek kettesben, most viszont nagyon furcsán viselkednek egymással.

Követőik felfigyeltek arra, hogy semmilyen közös tartalmat nem tesznek közzé, de egymás bejegyzéseit sem kedvelik, nem írnak egymásnak üzenetet, mint korábban. Sőt, Kárpáti Rebeka üzletmegnyitóján sem vett részt a holland származású modell és nem is gratulált neki nyilvánosan.

Összevesztek volna? - kérdezte egy bulvár témákkal foglalkozó csoport felhasználója, de már korábban is tettek fel hasonló kérdést, sokan úgy gondolják, hogy megromlott a két modell kapcsolata.

A pletykákat maga Sydney van den Bosch tisztázta, bár a válasza alapján nem lehet kizárni, hogy összevesztek volna.

Rebeka üzletmegnyitójának időpontjában is éppen a Szerencsekerék új évadát forgattuk" - mondta a Bors érdeklődésére a TV2 sztárja, aki nemrég együtt is dolgozott Kárpátival egy kampányban.

Kárpáti Rebeka és legjobb barátnője, Sydney van den Bosch Forrás: Kárpáti Rebeka/Instagram