Megdöbbentő bejelentést tett Radics Gigi

Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Radics Gigi nagy bejelentést tett a közösségi oldalán, ahol elárult egy olyan titkot, amiről régóta hallgatnia kellett. Most végre elmondhatta, hogy mire készült régóta és milyen különleges kérésnek tett eleget.
Vágólapra másolva!

Az énekesnőt különleges feladatra kérték fel, melyre ezelőtt még nem volt példa a karrierje során. Eddig hallgatnia kellett a dologról, most azonban elárulhatta, hogy szinkronszínészként is kipróbálhatta magát. Radics Gigi szerint ez nagyon nehéz szakma, de remekül érezte magát a munkálatok során. Az énekesnő a legújabb élőszereplős Disney mesefilmben kölcsönözte hangját a főszereplőnek.

Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy a Disney az én hangomat választotta Ariel szerepére" - írta korábbi bejegyzésében Radics Gigi, aki nagyon izgatott a film fogadtatása miatt.

Le a kalappal minden szinkronszínész előtt, nagyon érdekes világ az övék, borzasztó nehéz dolguk van, de az biztos, hogy nem véletlenül világszínvonalú a magyar szinkron" - mondta az énekesnő, aki már megnézhette a végeredményt egy premier előtti vetítésen és úgy tűnik, hogy elégedett a látottakkal.

"Emlékezetes este marad ez számomra. A Kis Hableány premier előtti vetítésén jártunk, elképesztő élmény volt dolgozni ebben a csoda projektben és látni egyben a végeredményt. Köszönöm, hogy a részese lehettem és gratulálok a fantasztikus kollégáknak" - írta legújabb bejegyzésében az énekesnő, aki több képet is megosztott az estéről, még Oszvald Marikával is fotózkodott.