Plasztikai műtétjéről vallott Gáspár Győző

Gáspár Győző, Győzike
Vágólapra másolva!
Gáspár Győző olyan titkot árult el magáról, melyről ezelőtt még sosem beszélt nyilvánosan. Most az ország egyik legkövérebb emberébe szeretett volna lelket önteni, ezért támogatása jeléül elmesélte saját fogyásának történetét is, melyhez szakember segítségét kellett kérnie.
Vágólapra másolva!

Gáspár Győző legújabb műsorában a túlsúlyos Rácz Gézát látogatta meg, aki az elmúlt években rengeteg súlyfeleslegtől szabadult meg. A téma adta magát és a fogyásról beszélgettek, amikor a showman a saját történetét is elmesélte, hogy ezzel is támogassa Rácz Gézát.

"Én is voltam kövér, tudom, hogy ez milyen. Szeretnék belé lelket önteni, igaz én „csak" 100 kilót adtam le, de hasonló utat jártunk be. Szeretnék a lelkére hatni, amit nagyon rendbe kellene tennie.

A fogyáshoz kell az elszántság és az alázat. Az sem segít, hogy Géza még nem kezdett el dolgozni, az egészségügyi kiskönyv megszerzéséhez még 9 kilót kell leadnia. Jól felráztam, meg tudja csinálni, 320 kilós volt, nehogy már 9 kilót ne tudjon leadni!" - idézi a Blikk Gáspár Győzőt, aki most bevallotta, hogy fogyása után ő is kénytelen volt kés alá feküdni.

Gáspár Győző elismerte, hogy négy plasztikai műtét után érte el a mostani formáját Forrás: TV2