Az egész családot bedrogozta Will Smith felesége

Megérkeztek az idei Oscar-gála legjobban várt fotói: íme Mark Selinger portréi
Jaden Smith, Jada Pinkett Smith, Will Smith, Trey Smith and Willow Smith
Vágólapra másolva!
Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith az egész családot rászoktatta a pszichedelikus drogokra – derült ki az egyik gyereke beszámolójából.
Vágólapra másolva!

Will Smith fia, Jaden Smith Denverben egy pszichedelikus drogokkal foglalkozó konferencián beszélt a saját tapasztalatairól, elmondása szerint az anyja, Jada Pinkett Smith ismertette meg a pszichedelikus drogokkal – bár azt nem részletezte, hogy pontosan milyen szert kapott tőle, és hogy az eset idején hány éves volt.

Will Smith és családja Forrás: Instagram/markseliger

Jaden Smith elmondta, hogy gyakorlatilag az egész család az anyukán keresztül kapott rá a pszichedelikus drogokra, ami szerinte segített is nekik abban, hogy a testvérével, illetve a féltestvérével szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki.

Korábban Will Smith is beszélt arról, hogy legalább egy tucat alkalommal használt ayahuascát, ami szintén pszichedelikus, hallucinációkat okozó szer – aminek egyébként kimondottan romboló, veszélyes hatása is lehet, hisz VV Anett is egy ayahuascaszeánsz után halt meg majdnem, de például Megan Foxnak sem volt túl jó élmény a fogyasztása.