Ezt üzente a börtönből Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Lagzi Lajcsi április végén elkezdte letöltendő börtönbüntetését, de azóta is folyton próbálkozik, hogyan juthatna ki onnan. A trombitás egyfolytában panaszkodik valami miatt és ügyvédjén vagy családtagjain keresztül üzenget. Úgy tűnik, hogy ezt most megelégelte és megdöbbentő és merész kéréssel állt elő a börtönben.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsit tavaly decemberben ítélte a bíróság három és fél évnyi letöltendő börtönbüntetésre, ezt máig sem tudta elfogadni. Már a bevonulás előtt is folyton drámázott, rejtélyes betegségére hivatkozó kérvényekkel próbálta elkerülni a börtönt. Végül nem járt sikerrel, de még a baracskai börtönbe is mentővel szállítatta be magát.

A trombitás lassan két hónapja van a börtönben, de családja és ügyvédje állítása szerint nagyon sokat fogyott, ugyanis nem fogadja el az élelmet, mivel speciális étrendet kellene tartania, a börtönkoszt nem felel meg az igényeinek. Ezenkívül folyton betegeskedik és a börtön gyengélkedőjén van, de már a börtönkórházat is megjárta.

Legutóbb ügyvédje elmondta, hogy újabb kérvénnyel próbálkoznak, melyben ügyfele egészségügyi állapotára hivatkozva kérnek otthonápolási őrizetet, melynek elbírálása még folyamatban van. Lagzi Lajcsi ügyvédje, Dr. Csontos Zsolt szerint okafogyottá vált a zenésznek a börtönben tartózkodni, ugyanis a büntetés célját nem tudja teljesíteni, hiszen folyton ápolásra szorul a rácsok mögött is.

Most is ügyvédjével üzent a trombitás, aki megdöbbentő kéréssel állt elő a baracskai börtönben, ugyanis megunta, hogy helyette mások nyilatkoznak, beszélni akar.

Ügyfelem ezért kérvényt nyújtott be a BV intézet, az ügyben eljáró illetékeseinek. Bár választ még nem kapott, nagyon reméli, hogy pozitív elbírálás alá esik, és Skype-on keresztül lehetőséget kap arra, hogy hiteles információkkal láthassa el a nagyközönséget" - tolmácsolta a Borsnak Dr. Csontos Zsolt Lagzi Lajcsi újabb kérését. A lap már megpróbálta utolérni az elítélt trombitást a börtönön keresztül, de egyelőre még nem kaptak választ kérvényükkel kapcsolatban.

Lagzi Lajcsi megint követelőzik, most beszélni akar Frizbi TV