Havi 80 millió forintos gyerektartást követel Kevin Costner felesége

94th Annual Academy Awards - Vanity Fair Party - Arrivals film award celebrity Vertical
US actor Kevin Costner and his wife Christine Baumgartner attend the 2022 Vanity Fair Oscar Party following the 94th Oscars at the The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, California on March 27, 2022. (Photo by Patrick T. FALLON / AFP)
Vágólapra másolva!
Csúnya válásnak néz elébe Kevin Costner, a felesége ugyanis elképesztő összeget követel tőle.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, közel húsz év után válik Kevin Costner és a felesége, Christine Baumgartner – 12, 14 és 15 éves gyerekeik elhelyezése, illetve a velük kapcsolatos költségek körül azonban várhatóan lesz még vitájuk.

A bírósági dokumentumok szerint Baumgartner havi 248 ezer dollárt, nagyjából havi 83 millió forintot követel Costnertől gyerektartás gyanánt, szerinte ennyiből tudná azt az életminőséget biztosítani a gyerekeknek, amit megszoktak a világsztár mellett – írja a TMZ.

Kevin Costner és Christine Baumgartner még együtt a Vanity Fair 2022-es Oscar-partiján Forrás: AFP/Patrick T. Fallon

Baumgartner ráadásul ebbe az óriási összegbe a magániskola, az egészségbiztosítás és a sporttevékenységek költségeit még nem is számolta bele, ezeket a havi 248 ezer dolláron felül követeli Costnertől.

A TMZ szerint Costner ezeket a költségeket már eddig is száz százalékban fizette – és a továbbiakban is így tenne –, a havi 248 ezer dolláros gyerektartási igényt azonban rablási kísérletnek tartja, helyette havi 38 ezer dollárt, nagyjából havi 13 millió forintot ajánlott fel.