Keményen üzent Horányi Julinak a TV2 sztárja

Horányi Juli
Vágólapra másolva!
Horányi Julit, illetve annak nézeteit támadja Fehér Holló, aki már másodszor mondta el a véleményét.
Vágólapra másolva!

A Farm VIP második évadának győztese, Fehér Holló komoly vitába kezdett Horányi Julival, aki szerint a nőknek jóval kevesebb szerep jut a zeneiparban. Fehér Holló ezzel szemben úgy véli, mindegy, hogy valaki férfi vagy nő, ha tehetséges és el tudja adni magát.

Fehér Holló a Farm VIP-ben Forrás: TV2

"Az összes videód arról szól, hogy mivel te nőnek születtél, neked jár az Aréna, a YouTube-trending, járnak a toplisták. Az a baj, hogy abszolút nem zenészként gondolkodsz.

Ha az a termék nem olyan populáris, hogy kitermeljen egy Arénát, nem rentábilis a cucc, és nem tudod eladni. Sajnos ez van, és nem azon múlik, hogy lány vagy, vagy fiú" – mondta korábban.

Horányi Juli Forrás: Instagram/Horányi Juli

Horányi Juli azóta azt mondta, a véleménynyilvánítás után felkészült a támadásokra, különösebben Fehér Holló szavai sem lepték meg – mire az előadó és zenei producer ismét elmondta a véleményét.

"A fő bajom, hogy

Vannak jó női előadók, akik pont az ellenkezőjét erősítik, mint amiről Juli beszélt. De ha változtatni szeretne, akkor mondjon alternatívákat, mivel lehetne javítani a helyzeten. Nincs ingyen munka sehol, nekem is van új projektem, ami, ha befut, jó, de ha nem, akkor marad alternatív zenekar. Mindenképpen végig kell járni azt az utat, ami az ismertséghez vezet. Ez olyan, mint a Disneyland. Nincsen gyorsabb út, nincs fast pass! Nagyon ritka, hogy egy-egy előadó hirtelen lesz ismert" – idézte a Bors Fehér Hollót.