Kétségbe esve kér segítséget Tóth Gabi

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi kislánya nemrég kezdte az óvodát, ráadásul új otthonba költöztek, így sok változás történt a család életében. Az énekesnőt megviselte, hogy a kis Hannaróza már nem vele van otthon, de nagyon örült, hogy kislánya jól viseli az új helyzetet. Most mégis aggodalmát fejezte ki és más édesanyáktól kért tanácsokat, mitévő legyen gyereke furcsa viselkedése miatt.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi a közösségi oldalán kért segítséget követőitől Hannarózta miatt, akinek viselkedése nagyon aggasztja édesanyját, aki tehetetlennek érzi magát az utóbbi időben. A probléma az evéssel van, ugyanis Hannaróza az óvodában sem eszik, otthon pedig csak 3-4 féle ételt fogad el.

Nektek mi vált be? Van olyan „elvetemült", aki csomagol ételt a biztonság kedvéért? Mennyi ideig tarthat ez az állapot még? És egyáltalán, miért nem eszik már 3,5 évesen?" - tette fel a kérdést a család.hu-n vezetett blogjában Tóth Gabi, aki már nem tudja, mi tévő legyen. Bár elmondása szerint nagyon kedvesek az óvónők, és párja, Krausz Gábor séf is sokat segít, de már ő is feladta a küzdelmet a gyerekükkel.

- vallotta be blogjában Tóth Gabi, aki egyelőre várakozó állásponton van és reménykedik, hogy valaki ellátja valmilyen használható tanáccsal.

Tóth Gabi és Krausz Gábor mindent megtesznek kislányuk érdekében Forrás: Krausz Gábor/Instagram