Közös fotót mutatott Sydney van den Bosch és ritkán látott férje

Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Már hét éve alkot egy párt a Szerencsekerék háziasszonya, Sydney van den Bosch és férje, Egerszegi Tamás futballista, de ritkán beszélnek a magánéletükről és ritkán mutatkoznak együtt. A házaspár sokáig távkapcsolatban élt, de szerelmük ezt is túlélte, most egy friss közös fotót is mutattak a követőiknek.
Vágólapra másolva!

Sydney van den Bosch-t sokan támadták korábban amiatt, hogy sokat utazgat férje nélkül, és szemmel láthatólag jól is érzi magát nélküle. Többen is megvádolták azzal, hogy megcsalta a focistát Kucsera Gáborral, de ezek a híresztelések nem bizonyultak valósnak.

Bár sokáig távkapcsolatban élt a házaspár, a Covid-járvány összehozta őket és több időt tudnak együtt tölteni. A munkájuk sokszor elszólítja őket, de úgy tűnik, hogy számukra ennek ellenére is működik a házasság, sőt, a Szerencsekerék háziasszonya nemrég elárulta, hogy készen állnak a családalapításra is.

2018 júniusában mondták ki egymásnak a boldogító igent, és a sok külön töltött idő és nehézségek ellenére már hét éve tartanak ki egymás mellett. Ennek okán most egy friss és egy hét évvel ezelőtti közös fotót is mutattak a követőiknek, akik nem győzik dicsérni a párost, aki szemmel láthatólag szinte semmit sem változott ezidő alatt.

A képek között lapozhat: