Még mindig nem kell senkinek Koós János vitorlása

Koós Réka és Koós János
Vágólapra másolva!
Már nyolc hónapja hirdetik Koós János vitorlását, melyet négy évvel ezelőtti halála után lánya, Koós Réka örökölt. A színésznő tavaly októberben úgy döntött, inkább eladja a hajót a kihasználatlanság és a magas fenntartási költségek miatt.
Vágólapra másolva!

A színésznő az eladással egy férfit bízott meg jutalékért cserébe, aki előtte 2021 tavaszától bő egy éven keresztül bérelte Koóstoló nevű hajót. Az illető tavaly októberben tette fel egy hajók adás-vételével foglalkozó Facebook-csoportba a hirdetést, akkor 5,7 millió forintért árulták és volt már néhány érdeklődő.

A Blikk megtudta, még mindig nem sikerült túladni a DIXI 32-es típusú vitorláson, jelenleg is Alsóörsön parkol, és várja új tulajdonosát.

Forrás: Koós Réka/Instagram

"Nemrég érdeklődtem a megadott telefonszámon az úrtól, aki intézi az eladást, és mondta, hogy még aktuális a hirdetés, nem sikerült eladnia a hajót. Elmondása szerint vannak érdeklődők, de komoly vevő még nem volt. Maradt az 5,7 milliós vételár, viszont ahogy kivettem a szavaiból az ár alkuképes" - mondta a lapnak egy érdeklődő, hozzátette, általában április-május a hajóvásárlási szezon, akkor szokott a legtöbb elkelni.

"Véleményem szerint nem lesz könnyű eladni, mert ahogy láttam, komoly felújításra szorul, az eladó szerint ugyanannyit kell rá költeni, mint amennyiért meg lehet venni. Nagy beruházás és sok munka, ennyiért már egy jóval újabbat is lehet venni, ugyanakkor az eszmei értéke felbecsülhetetlen. Az viszont tény, hogy a hajónak nagyon jó alapja van, hiába harmincéves, a szerkezete hibátlan. Látszik, hogy Koós János magának építtette, minőségi munka, de ráfér a renoválás" - tette hozzá.